Vopo's
Geluidsoverlast sinds '77

Vopo’s is opgericht in 1977 als punkband. In de loop der jaren kende de band meerdere bezettingswisselingen, en ontwikkelde de sound van de band zich meer en meer naar een mix tussen punk, hardcore en metal. Hierbij bouwden Vopo’s gestaag aan hun naam, met als hoogtepunten optredens met Anvil, the Toy Dolls en meerdere succesvolle optredens bij onze oosterburen. Ruggengraat van de band zijn Theo en Frans de Grebber, die vanaf de oprichting tot op de dag van vandaag bij de band zitten.

In 2010 is de huidige vorm van Vopo’s op gang gekomen. Door de toevoeging van zanger Bert Kievits¬† en gitarist Tom van der Storm kreeg Vopo’s een extra impuls in de metal-richting, wat uiteindelijk leidde tot deelname aan de verzamel-LP ‘Punk’s not deaf’, en een optreden in Paradiso tijdens de presentatie hiervan.

Na dit optreden werd besloten afscheid te nemen van Bert Kievits, en werd Marco Vettorato weer teruggehaald als zanger. Helaas heeft deze bezetting niet lang kunnen duren, in december 2014 overleed Michel, waardoor er geschoven moest worden. Uiteindelijk is Theo weer gaan drummen en hebben we met Marcel Linde een gitarist gevonden om weer op volle oorlogssterkte te komen. Het doel veranderd natuurlijk niet, zoveel mogelijk lawaai maken en mooie feestjes bouwen met jullie!